Smølfiner
Masser af Smølfiner

Se hvor fin jeg er...
2.0034 Dette billede viser de første Smølfiner der blev fremstillet, og de forskellige udviklinger der har været i blot denne ene figur. Der kan være mange forkellige differencer på smølferne. Hår, ansigt, samt hændernes stilling på Smølfine er forskellige. Øjnene er enten store eller små, mindre pæne eller flotte, med eller uden øjenvipper etc. Desværre mangler jeg bl.a. en Smølfine der har farver på kjolen, samt en der står med spredte arme.


Rulleskøjtende Smølfiner
2.0126 Den tydelige forskel er her bl.a. skoene der er med/uden snørrebånd, eller hvide/røde i farven. Desuden er der forskel i ansigtet samt en anelse der måske ikke kan skelnes på et foto, men farven på håret. Og som på alle smølfer er der en difference i den blå farve.


Ballerinaer
2.0098 Ansigstfaconen går fra meget bred til smallere. Hårfarven er ikke ens, samt den plade hvorpå de søde Smølfiner danser er forskellig i farverne.


Forskellige Smølfiner
Her er der 4 forskellige Smølfiner, der hver især kan være svære at få fat i. Desværre ejer vi ingen dubletter med forskelle til at vise her. De har følgende numre: 2.0231, 2.0445, 2.0200, 2.0196


Gymnastik piger Sekretærer
2.0183 På første billede, er Smølfinerne meget forskellige. Nr.1 er mere strakt i positur og har lyserøde benvarmere, lyst gult hår og den blå farve er lys. Den anden Smølfine har lilla benvarmere, mørkere gul hårfarve og meget mørkere blå farve. 2.0140 Sekretærerne er i hver sin dragt farve, henholdsvis lysrød og hvid.


Havfruer
2.0142 Bemærk her farveforskelle på: stenene, den blå farve, halefinnen, håret, søstjernen på hatten,


Babypasser
2.0192 På denne figur, er forskellene meget tydelige omkring farven på både Smølfine og babyen. Der er ligeledes nuanceforskelle på ranglen i babyens hånd.


Hepperkor Løbetræning
På de to Heppekors(2.0188) Smølfiner i baggrunden er det lidt svært at se på billedet, men der er en tydelig forskel på de lilla støvler, stangen der føres med, samt uniformen. Den en er meget lys, hvorimod den anden er mere i den mørkere nuance. 2.0457 er den liggende Smølfine. Mht. 2.0194 på det andet billede, er den løbende Smølfine til højre den "lyse" model, og den til venstre den "mørke" model.


Lidt af hvert...
2.0410, 2.0421(m. blomst), 4.0234. Den første Smølfine har her meget større pupiller end de andre, og igen - samme forskelle i forhold til farverne.


Og lidt mere af lidt af hvert...
4.0245, 4.0238, 2.0222 Ditto...


Festklædt
2.0217 Denne Smølfine er en der er sværd at finde efterhånden - den er udgivet i år- i et mindre antal end andre smølfer. Derfor er den sjældent i handlen. Vi har "taget til takke med", hvad vi kunne få fat i. Dog kunne et lille smølfebad sikkert gøre underværker, men vi har ikke haft tiden til dette også, da vi først prioriterede at få disse hjemmesider op at køre, senere kan vi ændre på billederne i takt med at vi ligeledes får fingrene i nogle bedre modeller.


Fløjtenister
2.0204 Denne figur findes både med kort og lang fløjte. Dem der her er repræsenterede er begge lange. Bemærk, at der kan være forskelle i tykkelserne på fløjten. Den til venstre forekommer tykkere, men er det dog ikke! Det er blot sjusk, ved den til venstres farvelægning, på fløjre og hænder der spiller øjet et pus...


Is er altid dejligt
2.0190 Foruden de obligatoriske farveforskelle, er der her ligeledes forskel i farvesammensætningerne af iskuglerne i vaflerne. Og Smølfines øjne/øjenvipper er meget forskellige på dem der her vises.


Kirsten Smølekniv
2.0156 Farveforskelle - samt pile længde - den midterste er den korte model!


En RIGTIG Smølfine

2.0198 Disse har ikke "synlige" forskelle på et foto, men derimod tre forskellige stempler.


Oldemor Smukserende Smølfine . . hvad der dog ikke gøres for de Smølfer?
2.0408 Både oldemødrene og 2.0182 Smølfine, har en anelse forskel i nuancerne.


Sasette
2.0404 Sasette. Her er der endelig en model, hvor man tydeligt ser forskellen. Der findes flere udgaver med andre hårfarver, men dem er vi desværre ikke i besiddelse af endnu.


Der findes mange andre Smølfiner. De vil blive illustreret andre steder på disse hjemmesider. Når alle sider er færdige, vil der være Smølfiner de fleste andre steder. Men indtil videre er de "koncentrerede" omkring denne side.


Forsiden