Smølfine historien
Smølfine


Der findes ikke så mange pige smølfer. Faktisk var Smølfine i lang tid den eneste, hvis man ser på smølfehistorierne. Men på figurerne, er der efterhånden udkommet, endog rigtigt mange forskellige udgaver.

Oprindeligt var der kun smølfer, der var drenge og Gammel Smølf. En dag udtænkte Gargamel endnu en af sine håbløse ideer, til at indfange smølfer på, nemlig ved at lave en Smølfine, der skulle forvirre dem og forlede dem til ikke at være så kvikke. Dette sker alt sammen i album 5 "Smølfine".

Smølfepigen var fra første færd IKKE særlig køn - faktisk var hun lidt smågrim og super irriterende. Hun fik hurtigt navnet Smølfine, og hun blev fundet af en smølf i skoven og bragt til smølfelandsbyen. Her forsøgte hun at falde til, men smølfer der ALDRIG før havde været i nærheden af en pige smølf, var lige ved at "kløjes" i hendes snaksaglighed.

I historien bliver Smølfine til sidst drillet til gråd...(Nr.5 s.20) med sit udseende af de andre smølfer. De laver et komplot mod hende, så hun skal tro hun er for tyk! Gammel Smølf gennemskuer det dog, og han giver hende på 2 dage, via en plastisk smølfoperation, (og måske noget trylledrik), det udseende Smølfine har den dag i dag.

Derefter drømmer alle smølferne om et kys, en opmærksomhed, den første dans, fra Smølfine...Men Smølfine lader sig ikke påvirke af smiger, til gengæld spiller Smølfine på alle de kvindelige tangenterer, der overhovedet nogensinde har eksisteret. Smølfine kan lide alle smølferne hver især, for deres specielle egenskaber. Så i de efterfølgende album har alle smølferne på skift været forelsket i Smølfine, hvorimod hun aldrig til nu har forelsket sig. Og dæmningen smølferne arbejde på, blev lyserød!!!!

Smølfine opskriften er hermed gengivet på ordlyd fra album Nr.5 Smølfine, s. 6.:
Et drys koketteri... en håndfuld fordomme...tre krokodilletårer...en kyllingehjerne... et lille stykke giftig tunge...en karat rævestreger...en håndfuld vrede...et stykke blændværk...en skæppe grådighed...et par dråber uærlighed... lidt tankeløshed...et fingerbølfuld hovmod...en pint misundelse...en kopfuld sentimentalitet...lige dele tåbelighed og snedighed...bryggen spædes op med flygtighed og stædighed efter behov og krydres tilsidst med en kærte der har været tændt i begge ender...!!!

Masser af smølfinerForsiden